Fizikalna medicina i rehabilitacija

Fizikalna medicina i rehabilitacija

Pregledi i liječenje poremećaja i bolesti lokomotornog sustava
N

PREVENTIVNI PREGLEDI LOKOMOTORNOG SUSTAVA

Nudimo vam preventivne preglede lokomotornog sustava te procjenu stanja. Prilikom pregleda utvrđujemo da li je došlo do ozljede ili se radi o kroničnim, degenarativnim stanjima, da li se radi o upali ili nekoj sportskoj ozljedi.
N

LIJEČENJE I POREMEĆAJI LOKOMOTORNOG SUSTAVA

Liječimo sindrom bolne kralježnice, prenaprezanje lokomotornog sustava, degenerativne i upalne bolesti lokomotornog sustava, nudimo usluge rehabilitacije kod sportskih ozljeda…
N

LIJEČENJE SPORTSKIH OZLJEDA I BIOTERAPIJA VELIKIH ZGLOBOVA

Ozljede ligamenata, zglobova koljena i skočnog zgloba javljaju se kod sportova gdje dolazi do brzih promjena smjera kretanja te doskoka. Kako bi se smanjile i prevenirale ozljede potrebna je i edukacija. Liječimo akutne i kronične ozljede lokomotornog sustava.
N

ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA

Ultrazvučna dijagnostiku preporučujemo svima. Posebno se to odnosi na one koji imaju probleme s zglobovima, kod sumnje na ozljedu, kod izljeva u zglobovima, kada je došlo do puknuća ili napuknuća mišića, istezanja tetiva ili ligamenata…
N

MEDICINSKA AKUPUNKTURA

Medicinska akupunktura je prirodan način liječenja bez unosi supstanci u tijelo te pozitivno djeluje na cijeli organizam. To je terapijska metoda koju provodi lijelnik ubadanjem finih, tankih iglica u određene točke na tijelu.

pročitaj više o indikacijama

 

N

DIJAGNOSTIKA I LIJEČENJE REUMATOLOŠKIH BOLESTI

Kompletnim kliničkim pregledom i detaljnom anamnezom dijagnosticiramo a zatim i liječimo reumatološke bolesti. Bol je najčešći simptom i uzrok dolaska pacijenta liječniku. Da bi se postigla točna dijagnoza potrebno je sagledati cjelokupnu sliku.
Dermatologija
Dermatologija
Dermatologija
Dermatologija

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA?

Pošaljite nam kratki upit i saznajte što vas zanima!

Uvjeti korištenja

Share This